KONTAKT


Innenfor markedsegmentet ballbinger selger vi den originale Bingen-konseptet. Dette hovedproduktene kan leveres med en rekke med kombinasjonsmuligheter og ekstrautstyr. I tillegg leverer vi MINI Bingen for barnehager & skoler som er tilpasset barn fra 3-9 år.

Vi leverer også alle typer kunstgressbaner, dvs. 5’er, 7’er og 11’er baner. Vår leverandør er DOMO og de er en av de fremste innen kunstgress i Europa. Ta kontakt med oss eller les mer på denne linken for mer informasjon.

Vår leverandør av sportsutstyr er Kubler Sport i Tyskland. Kubler kan besøkes på denne linken: www.kuebler-sport.de/. Katalogen inneholder over 5000 sportsartikler og kan bestilles ved å kontakte oss. Siden vi ikke lagerfører varene hos oss, kan vi tilby meget fordelaktige priser til deg. Leveringstiden er litt lengre men det er mye å spare på å vente litt ekstra. Vi jobber også  med å få opp en nettbutikk med deler av utvalget. Følg med for mer informasjon.

Vi selger også bassengtrekk / bassengovertrekk som energibesparende tiltak i svømmebasseng. Det er store kostnader å spare på å montere bassengtrekk i utendørs og innendørs basseng. Ved å montere et bassengtrekk kan en spare opp til 40-60% av strømutgifene til oppvarming. DVS at et bassengtrekk kan være selvfinansierende i løpet av et par år avhengig av bassengstørrelsen og hvilket bassengtrekk som velges.

Finansiering og gjennomføring av prosjektene krever kunnskap og god planlegging. Sport Vest har laget gode opplegg for å kunne guide kundene gjennom disse prosessene. Vi stiller opp for våre kunder fra ideen blir tent og hele veien til prosjektet er ferdig bygget. Innovativ design og god kvalitet skal våre produkter i markedet bli gjenkjent som.

Å velge Sport Vest som leverandør skal og er et trygt og pålitelig valg for deg som kunde.

Vi takker for tilliten alle våre kunder har gitt oss!

 

Eldar Meek

928 59 123

eldar@sportvest.no

Vidjevegen 3, 6104 Volda